Kauppa- ja toimitusehdot - Pama Hockey - Jääkiekkomailat

Kauppa- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Tältä sivulta löydät tietoa kauppa- ja toimitusehdoista, palautuksista ja reklamaatioista.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palveluja ja tuotteita myy Ultimate Hockey Corps Oy (Y-tunnus 2693048-4) täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.pamahockey.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin kaupan ehtoihin. Tarkista tilauksesi oston yhteydessä huolellisesti.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaan kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän sisällä ostopäivästä lukien. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä, ehjässä pakkauksessaan. Peruutukset ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen sales@pamahockey.com. Tämän jälkeen palautettavat tuotteet tulee lähettää osoitteeseen

Ultimate Hockey Corps Oy
Alkutie 4
17500 Padasjoki

Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista itse.
Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palauttamasi tuotteen, lähetämme tilalle uuden tai palautamme maksamasi maksun kokonaisuudessaan käyttämäsi maksutavan kautta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja sekä hintoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuote- ja toimitusvirheet

Mikäli tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä seitsemän (7) päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen sales@pamahockey.com.

PAMA-jääkiekkomailoilla ei ole varsinaista takuuta, mutta Kuluttajansuojalain mukainen tuotevastuu kattaa tuotevirheestä johtuvan rikkoutumisen normaalissa käytössä. Jos epäilet, että mailassa on tuotevirhe, toimi näin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa Kaupan ehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin Kaupan ehtoihin.

Ultimate Hockey Corps Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. Henkilörekisterin tietoja ei luovuteta sivullisille. Asiakastietojen kerääminen ja käsittely on kuvattu henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukaisessa rekisteriselosteessa.

Takaisin ylös