Rekisteriseloste - Pama Hockey - Jääkiekkomailat

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Keitä olemme

Rekisterin pitäjä:
Ultimate Hockey Corps Oy (Y-tunnus: 2693048-4)
Alkutie 4
17500 Padasjoki

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ.
Matti Jääskeläinen
Sähköposti: matti.jaaskelainen@pamahockey.com

Sivustomme osoite on: https://pamahockey.com.
Rekisterin nimi: Ultimate Hockey Corps Oy:n (UHC) asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste.
Henkilö on rekisteröitynyt UHC:n asiakkaaksi ja/tai ostanut UHC:n tuotteita.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme niitä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on UHC:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää UHC:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää UHC:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. UHC saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan UHC:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Tiedostoihin sisältyvät tiedot:
Henkilön etunimi ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista.

Media

Jos lataat kuvia verkkosivustoon, sinun ei pidä ladata kuvia, joissa on upotettuja sijaintitietoja (EXIF GPS). Verkkosivuston kävijät voivat ladata ja purkaa paikannustietoja verkkosivuilla olevista kuvista.

Evästeet (cookies)

Jos sinulla on tili ja kirjaudut tähän sivustoon, asetamme väliaikaisen evästeen määrittämään, hyväksyykö selaimesi evästeitä. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja katoaa, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, määrittelemme myös useita evästeitä kirjautumistietojesi ja näytön asetuksiesi perusteella. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää, ja näytön asetusten evästeet kestävät vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumisesi pysyy päällä kahden viikon ajan. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Sisälletetty sisältö muista sivustoista

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esim. Videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden sivustojen upotettu sisältö toimii samalla tavalla kuin jos kävijä olisi käynyt toisella verkkosivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa muita kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutusta tämän upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien seuranta vuorovaikutuksesta sulautetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiseen sivustoon.

Analytics

Keiden kanssa jaamme tietojasi

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää UHC:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee UHC:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Käytämme Google Analyticsia nähdäksemme, kuinka monta käyttäjää meillä on päivittäin. Katso Google Analyticsin käyttöehdot täältä: https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Kuinka kauan säilytämme tiedot

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan UHC:n käytössä, paitsi UHC:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta UHC:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole UHC:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Mitä oikeuksia sinulla on omasta datastasi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt sivuille kommentteja, voit pyytää että kerromme sinulle mitä henkilötietoja, mukaan lukien kaikki meille toimittamasi tiedot meillä on. Voit myös pyytää, että poistamme kaikki henkilökohtaiset tiedot joita pidämme sinusta. Tähän ei sisälly tietoja, joita meidän on pidettävä hallinnollisissa, oikeudellisissa tai turvallisuustarkoituksissa syissä.

Minne lähetämme tietojasi

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää UHC:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee UHC:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Käytämme Google Analyticsia nähdäksemme, kuinka monta käyttäjää meillä on päivittäin. Katso Google Analyticsin käyttöehdot täältä: https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Yhteystiedot
Kysymyksiä varten ota yhteyttä Matti Jääskeläiseen
matti.jaaskelainen@pamahockey.com

Miten suojaamme tietosi

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää UHC:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee UHC:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Miten toimimme mahdollisen tietovuodon sattuessa?

Jos tietovuoto tapahtuisi, ilmoittaisimme kaikille PAMA Hockey-käyttäjille lähettämällä joko sähköpostiviestin tai sms-viestin. Tiedote tietovuodosta lähetettäisiin verkkosivustomme ja sosiaalisen median kanaviemme kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä WordPressin, verkkosivustomme tarjoajan/suunnittelijan sekä viranomaisten kanssa.

Keräämme tietoja sinusta ostohetken aikana.

Mitä keräämme ja tallennamme

Kun vierailet sivustossamme, seuraamme:

Tuotteita joita olet katsonut: käytämme tätä apuna näyttämään tuotteita, joita olet äskettäin tarkastellut.
Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: käytämme näitä tietoja verojen ja lähetysten arvioinnissa.
Toimitusosoite: pyydämme sinua ilmoittamaan nämä tiedot, jotta voimme arvioida esimerkiksi kuljetuksen päämäärän ennen tilauksen tekemistä ja lähettää sinulle tilauksen kyseiseen osoitteeseen.

Käytämme myös evästeitä seuraamaan ostoskorin sisältöä, kun selaat sivustoamme.

Kun ostat meiltä, ​​pyydämme sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokorttisi / maksutiedot ja valinnaiset tilin tiedot, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin, kuten:

Lähetämme sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
Vastaamme pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset
Käsittelemme maksuja ja ehkäisemme petoksia
Määritämme tilin verkkokauppaamme
Noudatamme kaikkia oikeudellisia velvoitteita, kuten verojen laskemista
Parannamme myymälämme tarjouksia
Lähetä sinulle markkinointiviestejä, jos päätät vastaanottaa niitä.

Jos luot tilin, tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joita voidaan käyttää myös tulevissa tilauksissa.

Säilytämme yleensä tietoja sinusta niin kauan kuin tarvitsemme kyseisiä tietoja yllä olevissa tarkoituksissa, ja eikä meillä ole lakisääteistä velvollisuutta pitää niitä.

Tallennamme myös kommentteja ja arvosteluja, jos päätät kirjoittaa niitä.

Kenellä tiimistämme on pääsy tietoihin

Tiimimme jäsenillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Esimerkiksi järjestelmänvalvojat että myymälän edustajat voivat käyttää:

Tilauksien tietoja, kuten mitä on ostettu, million se on ostettu ja minne tuote on lähetettävä.
Asiakastietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.

Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin, jotta ne voivat täyttää tilaukset, käsitellä palautuksia ja vastat kysymyksiin.

Maksut

Käytämme  PayTrailia maksujärjestelyissä. Käsitellessäsi maksuja, osaa tietojasi siirretään PayTrailille, mukaan lukien tiedot, joita tarvitaan maksun käsittelyyn tai tukemiseen, kuten osto- ja laskutustiedot. Katso lisätietoja PayTrailin tietosuojakäytännöistä: https://www.paytrail.com/fi/terms-and-conditions

Hyväksymme maksuja myös PayPalin kautta. Käsitellessäsi maksuja, osaa tietojasi siirretään PayPalillee, mukaan lukien tiedot, joita tarvitaan maksun käsittelyyn tai tukemiseen, kuten osto- ja laskutustiedot. Katso lisätietoja PayPalin tietosuojakäytännöistä: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

Takaisin ylös