Reklamaatiot - Pama Hockey - Jääkiekkomailat

Reklamaatiot

Miten toimin kun maila menee rikki?

Tältä sivulta löydät yksityiskohtaista tietoa siitä, miten toimia jos epäilet mailasi menneen rikki valmistusvirheen takia. Asia ratkeaa aina nopeimmin, jos noudatat tarkasti alla annettuja ohjeita.

1.Aluksi

Jääkiekko on laji, jossa jokainen maila hajoaa jossain vaiheessa. Mailoihin tulee iskuja ja viiltoja, ja kun ne laukauksissa taipuvat usein lähes ääriasentoon, hajoaminen ennemmin tai myöhemmin on itsestäänselvyys. Jääkiekko on myös siitä haastava laji, että mailoja käytetään hyvin usein tavalla, johon niitä ei ole suunniteltu tai tarkoitettu. Mailan vartta on mahdotonta suunnitella kovia iskuja kestäväksi ilman huomattavaa painon lisäämistä, ja esimerkiksi suoraa osumaa kiekosta tai luistimen terän viiltoa hiilikuituinen varsi ei yksinkertaisesti voi kestää.

On kuitenkin selvää, että jos maila hajoaa hyvin nopeasti ilman että se on kulunut tai että siihen on tullut iskuja tai muita ulkoisia vaurioita, kyseessä voi olla valmistusvirhe. Tätä tapahtuu silloin tällöin, sillä jääkiekkomailan valmistusprosessi ei ole täydellinen eikä jokaista valmistettua mailaa voi testata mahdollisten tuotevirheiden varalta. Jos Pamasi hajoaa ja epäilet sen johtuvan valmistusvirheestä, voit palauttaa sen halutessasi vähittäismyyjälle, jolta olet mailan ostanut, ja myyjä hoitaa reklamaation eteenpäin. Meidän näkökulmastamme asia selviää kuitenkin kaikkein nopeimmin niin, että olet suoraan yhteydessä meihin.

2.Toimenpiteet kun maila menee rikki

Rajoitettu takuu korvaa 30-päivän ajan valmistusvirheestä johtuen hajonneen mailan. Kokemuksemme mukaan valtaosa reklamaatioista kyetään hoitamaan sähköisesti, kunhan meillä on vain tarpeeksi yksityiskohtaiset kuvat mailasta. Olemme siis luopuneet aiemmasta käytännöstä, jossa pyysimme rikki menneen mailan analysoitavaksi tehtaalle. Uskomme, että tämä on myös sinulle asiakkaana parempi toimintatapa. Mikäli mailasi menee rikki 30 päivän sisällä sen ostosta ja epäilet valmistusvirhettä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sales@pamahockey.com otsikolla REKLAMAATIO. Liitä sähköpostiin skannattu kopio kuitista, täydelliset yhteystietosi (nimi, katuosoite, puhelinnumero) sekä seuraavat kolme valokuvaa riittävällä (vähintään 2 megapikseliä) resoluutiolla:

[1]Kuva hajonneesta mailasta kokonaisuudessaan vaaleaa taustaa vasten
[2]Lähikuva vauriokohdasta vaaleaa taustaa vasten
[3]Kuva lavassa lähellä varren ja lavan liitoskohtaa olevasta mustasta leimasta (leimassa on teksti, joka on muotoa ”PH28 47/17”)

Ennen kuvien ottamista poista mailasta kaikki teippaukset kuten esimerkiksi lavan eritysnauha.

Lähetä kuittikopion, valokuvien ja täydellisten yhteystietojen lisäksi myös tiedot vaurion syntymisestä. Mailan rikkoutumisen syy ei välttämättä ole rikkoontumistilanne. Todellinen syy voi esimerkiksi olla aiemmin varteen tullut isku. Varsi voi tämän takia hyvinkin katketa jopa aivan normaalissa syötön vastaanotossa tai kevyessä rannelaukauksessa. Valokuvista voimme päätellä, onko tuote hajonnut valmistusvirheestä vai jostain muusta syystä.

3. Valmistusvirhe ja toimenpiteet sen jälkeen

Mikäli näyttöä mailan väärinkäytösä ei löydy, korvaamme alle 30 päivää vanhan mailan uudella. Mikäli tämäkin maila sattuu hajoamaan, sitä ei enää korvata uudella. Jokaisella ostetulla Pamalla on siis 30 päivän rajoitettu takuu mahdollisen valmistusvirheen varalta. Noudatamme tältä osin valmistajien yleistä käytäntöä.

Tehtaamme hoitaa mielellään kaikki mahdollisista valmistusvirheistä aiheutuvat reklamaatiot. Sillä, että mistä olet mailan ostanut verkkokaupastamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältämme ei ole merkitystä. Paras asiantuntemus valmistusvirheiden analysointiin löytyy Padasjoen mailatehtaalta. Voit palauttaa mailan myös jälleenmyyjälle, jolta olet sen ostanut, valtuuttamiemme jälleenmyyjien asiantuntemuksella voidaan ratkaista jo suurin osa tapauksista eikä kallista ja hidasta reklamaatioprosessia tarvitse käynnistää.

Vastaamme asiakkaalle 14 vuorokauden sisällä siitä, kun edellä mainittu materiaali (joko valokuvat tai maila) on kokonaisuudessaan toimitettu meille. Valtaosassa tapauksissa valokuvat riittävät, mutta joissain tapauksissa saatamme pyytää mailan lähettämistä tehtaalle. Joskus haluamme jo ihan tuotekehityksenkin takia tutkia hajonneen mailan tarkemmin.

Mikäli teemme kielteisen päätöksen, sen myös aina selvästi perustelemme.

4. Mitä väärinkäyttö tarkoittaa

Arvostamme kaikkia asiakkaitamme ja otamme jokaisen reklamaation tosissamme. On kuitenkin valitettavaa joutua toteamaan, että valtaosa meille saapuvista reklamaatioista on aiheettomia. Monesti mailan varresta näkee välittömästi merkkejä väärinkäytöstä. Monet väärinkäyttötilanteet ovat tahattomia vahinkoja ja onnettomia sattumuksia, mutta silti väärinkäyttöä . Mikäli mailan varteen on kohdistunut niin kova isku, että sen pintaan on tullut särö tai siitä on lähtenyt jopa pala irti, niin varren taivuttaminen johtaa hyvin todennäköisesti sen katkeamiseen, varsinkin jos iskukohta on sellaisessa kohdassa vartta, joka taipuu laukaisussa eniten (maksimitaipuma on aina alakätesi kohdalla). Tämä ei kuitenkaan ole valmistusvirhe vaan mailan väärinkäytöstä aiheutunut rikkoontuminen.

5. Miten rikkoontumista voi ehkäistä , ei estää.

Jos pelityylisi on sellainen, että mailan on kestettävä kovempia iskuja suosittelemme sinulle PAMA PHX Titan tuotesarjan mailaa, ne on varresta lasikuidulla vahvistettuja. Jäykempi varsi ennalta ehkäisee myös osaltaan rikkoontumisia. Sekä varren jäykistäminen että painon lisääminen vaikuttaa tietysti pelattavuuteen. Hanki ja käytä PAMA- mailakassi. Kuljettaessasi kallisarvoisia PAMOjasi sitä varten suunnitellussa kassissa ehkäiset kuljetuksen yhteydessä mahdollisesti tapahtuvia kolhuja.

6. Mutta…

Meille Pama Hockeyssa pelattavuus on ensisijaista, näistä syistä suosimme kevyempiä hiilikuitumailoja ja joustavampia varsia — näin Paman erityisominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

7. Reklamaation kustannukset.

Lähetä ensin kuvat ja mikäli haluamme mailan tarkastettavaksi pyydämme sitä. Tällöin maksamme palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Palautus tulee tehdä lähimmälle R-paketti toimipisteeseen. Sieltä maila toimitetaan meille tehtaalle. Muita lähetyksiä, emme valitettavasti voi lunastaa.

Mikäli toteamme, että kyseinen reklamaatio on aiheellinen, niin me luonnollisesti maksamme myös palautuksesta ja uuden mailan toimituksesta aiheutuvat kustannukset.

8. Muistutuksena

Ota rikkoontuneesta mailasta kuvat ja toimita ne meille, älä lähetä mailaa meille automaattisesti.

Takaisin ylös