Pama Hockey - Pama Hockey - Jääkiekkomailat

Pama Hockey

Paras maila kaiken tasoisille pelaajille

Suomalainen PAMA mailavalmistaja ei tyydy vähempään kuin parhaiden mailojen tekemiseen. PAMA mailojen ominaisuuksia ovat laatu, kestävyys, tarkkuus, ekologisuus – täydellinen pelattavuus edulliseen hintaan.

Patentoitu rakenne ja ainutlaatuinen valmistustapa

PAMA mailoissa kaikki lähtee lavan ja varren kiinnityksestä – mailan nilkasta. PAMA mailat ovat suomalainen innovaatio. Niissä on patentoitu ainutlaatuinen nilkan rakenne ja valmistustapa. Siksi PAMA jääkiekko- ja ringettemailat ovat pelattavampia ja kestävämpiä mailoja.

Tuotekehitystä pelaajien kanssa

Matkaa maailman parhaaksi ei voi oikaista. PAMAn toiminnan ydin on jääkiekkomailan jatkuva tuotekehitys yhteistyössä pelaajien kanssa. PAMA mailoissa mitään ei jätetä sattuman varaan. Mailojen kestävyys testataan Tampereen yliopiston materiaalitekniikan laboratoriossa.

Kilpailijoita edullisempi

PAMA jääkiekko- ja ringettemailojen edullisuus piilee niiden patentoidussa valmistustavassa. Se vähentää turhaa työtä, virheellisiä tuotteita ja tarpeettomien tuotteiden varastointia. PAMA mailojen varret ja lavat tehdään erikseen, ja ne liitetään yhteen kysynnän mukaisesti. Lisäksi tuotanto on tehokas ja kuljetus- ja varastointikustannukset ovat kotimaassa alhaiset.

PAMA-tiimin pelikirja

1. Parasta A-luokkaa ja huippulaatua
Parhaiden ominaisuuksien säilyminen ja kestävyys. Yhdistetään korkealuokkaisia raaka-aineita, huipputeknologiaa ja parasta osaamista.

2. Edullinen hinta
Mailan hinta ei saa olla pelaamisen este. Valmistamme täsmätuotannossa PAMA mailoja kysynnän mukaisesti – emme varastoon.

3. Täydellinen pelattavuus
Kaikille erilaisille pelaajatyypeille löytyy sopiva PAMA maila, koska niissä on nerokas nilkkaliitos ja varren rakenne.

4. Vastuullisuus, kierrätys
PAMA mailat ovat kierrätettäviä. Tuotanto on lähellä, varastointi edullista ja kuljetuskustannukset ovat kohtuulliset.

5. Suomessa suunniteltu ja tehty
PAMA mailat suunnitellaan ja tehdään Suomessa. Mailan ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti yhteistyössä pelaajien kanssa.

Osa maailmankuulua lätkähistoriaa

PAMA superkomposiittimailan sielu ja mailatekniikkamme patentin omistaja on tamperelaisen kuuluisan jääkiekkosuvun jäsen Antti-Jussi Tiitola. Hän loi 1970-luvulla maailman parhaan puisen lätkämailan eli Titan-mailan. Punainen Titan oli 1980-luvulla tunnetuin jääkiekkomaila, ja sitä myytiin neljän vuosikymmenen aikana ainakin 15 miljoonaa. Kaikkien aikojen jääkiekkoilija Wayne Gretzky, maaginen #99, pelasi Titanilla 11 huippukauttaan. Myös kuuluisa punakone eli Neuvostoliiton maajoukkue luotti Titaniin.

Takaisin ylös