PAMA x SAVE POND HOCKEY limited edition - Pama Hockey - Jääkiekkomailat

PAMA x SAVE POND limited collector’s edition jääkiekkomaila on keräilykappale, joita on valmistettu yhteensä 100-kappaletta. 25€ jokaisesta myydystä mailasta lahjoitetaan Save Pond Hockey -organisaatiolle. Raha menee paikallisiin ilmastohankkeisiin ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

PAMA x SAVE POND HOCKEY limited edition

PAMA x SAVE POND limited edition jääkiekkomaila on keräilykappale, joita on valmistettu yhteensä 100-kappaletta. Hinta on 150€ ja 25€ jokaisesta myydystä mailasta lahjoitetaan Save Pond Hockey -organisaatiolle. Raha menee paikallisiin ilmastohankkeisiin ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Voit lukea lisää Save Pond Hockeystä ja heidän tehtävästään osoitteessa www.savepondhockey.org

Mailat ovat numeroitu luvuilla 1-100 joten jokainen maila on uniikki. Mailan grafiikan on toteuttanut Jari Salo, joka on kuvannut mailassa olevan jääkuvion Ivalojoen jäällä. Mailan varsi ja lapa ovat Antti-Jussi Tiitolan käsialaa. PAMA on mukana 9.2 pidettävässä Save Pond Hockey tapahtumassa Brahenkentällä Helsingissä, johon myös sinä voit osallistua mukaan.

Myynnissä ovat 75-fleksiset 172cm pitkät TITAN-varteen perustuvat mailat, jossa voit itse päättää lapamallin ja kätisyyden. Vaikka kyseessä onkin keräilykappale, on maila täysiveroinen jääkiekkomaila. Maila on rakennettu siten, että sen taipumispiste on alakäden kohdalta. Täten mailalla ei ole erikseen tehtyä kick pointtia. Mailan ”lie” lukema on 47°.

Tuotekuvat on ottanut Keke Leppälä

Poista
Takaisin ylös